Plattsättare i Stockholm

Optimal Entreprenad i Sthlm AB

Letar du efter en bra plattsättare för exempelvis kakling av badrum eller annat våtrum.

Tveka inte att höra av dig så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag!

Plattsättning ställer stora krav på den som utför arbetet i form av erfarenhet, kompetens och materialkännedom. Framförallt när man arbetar med våtutrymmen är det mycket viktigt att arbetet utförs rätt.

Vi har kompetensen som krävs för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt ytskikt och inredning – till erfarna plattsättare som ser till slutresultatet.

Är det badrummet, köket eller någon annan del av fastigheten där du vill ha kakel eller klinker? Inne eller ute. Vi har erfarenhet av det allra mesta inom plattsättning, vilket samtidigt garanterar att vi arbetar effektivt.

Kontakta oss

Optimal Entreprenad i Sthlm AB
Dalhemsvägen 21
141 46 HUDDINGE

073-722 26 56

offert@optimalab.se

Optimal Entreprenad i Sthlm AB

Välkommen att ta kontakt med oss redan idag.
Vi jobbar över hela Stockholm.

Vi klarar av alla typer av jobb som rör kakel och klinkers och hos oss tas alla uppdrag på lika stort allvar – du som kund ska kunna lita på oss.

Vi utför alla typer av arbeten med kakel, klinkers och sten och självklart följer vi alla branschregler. Vi använder oss enbart av behöriga elektriker som sköter all el och behöriga rörmokare med säker vatten auktorisation för all VVS arbete.

Vi är behöriga genom byggkeramikrådets branschregler BBV och har behörighet i våtrum.
Vår idé är att du som kund ska få bästa möjliga resultat oavsett om du kommer till oss som privatperson, företagare eller offentlig förvaltare.

Våra ledord är kvalitet, yrkesstolthet och trygghet.


    PlattsättningFlytspacklingMicrocementMarkarbete